PARAVAN APOLO 4

Očisti
Šifra: N/A Kategorija:

Opis

Paravan Apolo 4 izrađuje se u dimenzijama 120, 130, 140, 150 ,160 i 170 cm širine, a visine 200 cm. Prilikom montaže paravana širina se može povećati do 3 cm izvlačenjem kompenzacijskih profila ili smanjiti skraćenjem horizontalnih profila do 5 cm. Paravan Apolo 4 ima dva fiksna stakla i dvoja staklena vrata koja se klizno zatvaraju, odnosno otvaraju na sredini paravana.

Modeli tuš paravan sa kliznim vratima se odlikuju vrhunskom kvalitetom dijelova koji se nalaze u sastavu paravana.

Razvojni tim naše firme je u nekoliko posljednjih godina posvetio posebnu pažnju kako bi  tuš paravani iz naše ponude zadovoljili kriterije i onih najizbirljivijih kupaca.

Paravani zadovoljavaju sve zahtjeve vjernih kupaca – dimenzijom, izgledom i jednostavnim održavanjem. Oni su konstruirani za lako postavljanje između dva zida na različitim dimenzijama tuš kadica, cokli ili direktno na same keramičke podove.

U sastav naših tuš paravana ulaze kvalitetni profili od nereckliranog i čistog aluminija, točkići koji nose vrata su provjereni i u svom sastavu imaju kvalitetne kuglične ležajeve, a ručke su mesingano prokromske i veoma postojane. Stakleni dijelovi su obrađeni i kaljeni prema najsuvremenijim tehnologijama i zadovoljavaju sve potrebne standarde.

Debljina stakla je 6 mm – osnovna varijanta stakla je prozirna, a može biti u crno prozirnoj varijanti i neprozirnoj varijanti (kemijski mat staklo), u zavisnosti od modela kabine.

Prije samog izbora i kupovine tuš paravana napravite ozbiljnu pripremu kako bi kupili model koji će se dimenzijama i oblikom uklopiti u Vašu kupaonicu.

Preporuka je da tuš paravan ugradi profesionalni tim stručnjaka kako bi bio funkcionalan i upotrebljiv dugi niz godina na Vaše i naše zadovoljstvo. Za montažu najjednostavnije tuš kabine ili paravana je potrebno 2-3 sata, a upotreba je moguća tek nakon 24 sata kako bi se dobro osušile sve komponente koje su sastavni dio montaže.

Također, preporuka je održavanje i čišćenje paravana nakon svake upotrebe. Nemojte koristiti abrazivna sredstva, izbjegavajte upotrebu jakih sredstva u čijem su sastavu jake i nagrizajuće kiseline.

Nakon stručne i kvalitetne montaže paravana u Vašoj kupaonici osjećat ćete se sigurno i bezbrižno, a to će povećati zadovoljstvo svakog tuširanja.

 

Dodatne informacije
Proizvođač

Proizvodnja

Uvozna

Dimenzija

, , , , ,

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Imate pitanje vezano za ovaj proizvod?