PARAVAN GRANADA BLACK

Očisti
Šifra: N/A Kategorija:

Opis

Tuš paravan Granada se izrađuje u tri dimenzije – 90×200, 100×200 i 120×200 cm, debljine stakla 8 mm.

U navedenim dimenzijama proizvodi se prozirno i crno prozirno staklo. Staklo je obrađeno i kaljeno prema najsuvremenijim tehnologijama i zadovoljava sve potrebne standarde.

Granada paravan uključuje i kvalitetne aluminijske “P” profile koji su izrađeni od materijala koji osiguravaju dugotrajnost proizvoda bez neželjenih efekata, promjene boje i slično.

Ostali metalni dijelovi, držači i cijev su proizvedeni od mesinga i nehrđajućeg čelika kako ne bi došlo do pojave korozije.

Prije samog izbora i kupovine tuš paravana napravite ozbiljnu pripremu kako bi kupili model koji će se dimenzijama i oblikom uklopiti u Vašu kupaonicu.

Preporuka je da tuš paravan ugradi profesionalni tim stručnjaka kako bi bio funkcionalan i upotrebljiv dugi niz godina na Vaše i naše zadovoljstvo. Za montažu najjednostavnije tuš kabine i paravana je potrebno 2-3 sata, a upotreba je moguća tek nakon 24 sata kako bi se dobro osušile sve komponente koje su sastavni dio montaže.

Također, preporuka je održavanje i čišćenje paravana nakon svake upotrebe. Nemojte koristiti abrazivna sredstva, izbjegavajte upotrebu jakih sredstva u čijem su sastavu jake i nagrizajuće kiseline.

Nakon stručne i kvalitetne montaže paravana u Vašoj kupaonici osjećat ćete se sigurno i bezbrižn, a to će povećati zadovoljstvo svakog tuširanja.

 

Dodatne informacije
Proizvođač

Proizvodnja

Uvozna

Boja

Crna

Dimenzija

, ,

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Imate pitanje vezano za ovaj proizvod?