O nama

MISIJA

Pružiti široki asortiman proizvoda visoke kvalitete i suvremenog dizajna

VIZIJA

Ostati pouzdan partner kupaonske opreme

POVIJEST

Na samom početku djelovanja bazna poslovna aktivnost bila je prodaja keramičkih pločica, međutim napredovanje i popunjavanje prodajnog asortimana raslo je iz godine u godinu. Kako bi što brže odgovorili željama i interesima klijenata proširivanje prodajnog asortimana odvijalo se segmentno. 

Prodajni asortiman proširen je na sanitarnu opremu,  kupaonski namještaj i opremu za kupaonice zahvaljujući kvaliteti proizvoda i strategiji razvoja. Zadnjim proširenjem prodajnog asortimana kompletirali smo ponudu kako bi objedinili cjelokupan kupaonski asortiman na jednom mjestu. Od svojih početaka vodili smo strategiju stalnog rasta u pogledu ponude vrhunskih keramičkih pločica.

Zahvaljujući stalnoj potpori tehnološkim inovacijama u proizvodnji i istraživanju, organizacijskim i ljudskim resursima i ulaganjima na nova tržišta, tijekom godina postupno smo se uspinjali prema liderstvu u ovoj grani industrije. 

Od početka 2020. godine moguće je dogovoriti Besplatno savjetovanje koje se temelji na tehničkim i dizajnerskim savjetima. Kontinuirano educiranje osoblja, dugogodišnje iskustvo i visoka stručnost jamstvo su visoke razine kvalitete usluga koje pružamoPrednost ove novine u odnosu na dosadašnje poslovanje je pružanje kompletne usluge na jednom mjestu  – od dizajnerskih i tehničkih savjeta pa sve do širokog  i specijaliziranog prodajnog asortimana

Individualan pristup i stručno osoblje svakodnevno pružaju pomoć brojnim klijentima kako bi ispunili njihova očekivanja – jer Zadovoljan kupac naša je najveća motivacija. 

POSLOVANJE

Danas, nakon više od deset godina uspješnog poslovanja osiguravamo svakodnevno proizvode vrhunske kvalitete i dizajna za cijelu regiju.

Na osnovu zapažanja želja i potreba naših kupaca, trudimo se ispuniti očekivanja naših potrošača, a u tome nam pomažu svjetski priznati proizvođači:

 • Cersanit
 • Keramika Zorka
 • Abitare la ceramica
 • Dade keramika
 • Tubadzin
 • Kai
 • Isomat
 • Luxor line 
 • Aparici
 • Macan PT
 • Ecoceramic
 • Armal
 • Oblak
 • i drugi

Internacionalnim  poslovanjem  udovoljavamo visokim zahtjevima kupaca i kontinuirano pratimo svjetske trendove. Potaknuti motivima iz prirode, strukturom kamena, drveta i ostvarenja ugodnog životnog prostora pokušavamo svakodnevno nadopunjavati asortiman i potrebe kupaca.  

Proizvođači s kojima ostvarujemo suradnju ističu se po iznimnoj kvaliteti proizvoda, najnovijim tehnologija proizvodnje, širokom asortimanu i konstantnom praćenju trendova. Na takav način osiguravamo klijentima kvalitetne, suvremene i cjenovno prihvatljive proizvode. 

Glavna karakteristika našeg poslovanja je široki asortiman i raspoloživo stanje svih proizvoda u prodajnom salonu, bez potrebe za naručivanjem i naknadnim čekanjem. Takav način poslovanja omogućava nam izdvajanje na tržištu i ispunjavanje visokih zahtjeva dizajnera. 

keramika jovanović
namještaj iberia
luxor logo
kai group
logo neu claim3
cersanit
logo largo
Pločice Abitare
meta image oblak
e630bc78 4d11 4700 ae95 416f87263c70
LOGO Mellerud Classic ohne Claim CMYK
LOGO MYKONOS
image001
b3357685 5022 4d6a a55d 9fed14c52013
Pločice Aparici
LINNI logo 01
Logo Orginal vektor 01
logo tubadzin_czarne_7

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Svjesni smo kako su djelatnici blago kojeg treba čuvati. Zbog toga edukacijama kontinuirano unaprjeđujemo i proširujemo njihovo znanje. Djelatnici posjeduju višegodišnje iskustvo i stečeno znanje svakodnevno prenose u brojne projekte. Naš profesionalni tim djelatnika pružit će Vam najbolje savjete i rješenja te ispuniti Vaša očekivanja.