UVJETI POSLOVANJA

NPS PROJEKT d.o.o – maloprodajna trgovina putem informativne web stranice nudi pregled prodajnog asortimana. Također, web mjesto je informativnog sadržaja i primarna svrha je pružiti posjetitelju informacije i specifikacije proizvoda, kao i informacije o akcijama i novim artiklima. Posjetitelj ovog web mjesta prihvaća navedene uvjete. 

Informacije:

NPS PROJEKT d.o.o  
Dračevička ulica 2, 10010 Veliko Polje 
OIB: 34171326689 
MB: 04777387 

 

CIJENE PROIZVODA  

Cijene prikazane na web stranici su maloprodajne i izražene u kunama s uračunatim PDV-om, bez troškova dostave.  
Redovne cijene proizvoda na akciji su prekrižene, a za određene proizvode prikazane su cijene po osnovnoj mjernoj jedinici. Dekorativni materijal nije uključen u cijenu proizvoda, već se cijene odnose samo na pojedini proizvod. 
 
NPS PROJEKT d.o.o. svakodnevno ažurira cijene proizvoda te nije obavezan prethodno obavijestiti kupce o promjeni cijena. Također, cijene, akcije i popusti na web stranici iste su kao i u prodajnom salonu.  
 

ROKOVI ISPORUKE ROBE 

Obavještavamo Vas da je moguća razlika u tonu i kalibru proizvoda na slikama u odnosu na isporučene. Zadržavamo pravo na razlike u odstupanju u boji ili strukturi proizvoda, kao i na izmjenu ambalaže. 

Rokovi isporuke robe uključuju i druge partnere u sam proces isporuke robe. Upravo zbog toga, nikada sa 100%-tnom sigurnošću ne tvrdimo točan datum isporuke. Međutim, gotovo sve artikle imamo na stanju pa se ovo odnosi samo na posebno naručene artikle*. 

Ako je isporuka robe nemoguća zbog opravdanih razloga (primjerice prometne blokade, štrajk, obustava proizvodnje, izvanredne situacije), tvrtka NPS PROJEKT d.o.o može otkazati isporuku, a za ove slučajeve kupac nema pravo na zahtjev za naknadu štete. 

*Posebno naručeni artikli su oni artikli koji nisu dio prodajnog asortimana, ali moguće ih je naručiti. Uvjet za takvu narudžbu je plaćanje predujma u iznosu cjelokupne ponude.

 

  • NAČINI PLAĆANJA

NAČINI PLAĆANJA U PRODAJNOM SALONU – MALOPRODAJNI UVJETI PLAĆANJA

 

Gotovinsko plaćanje ikona GOTOVINSKO PLAĆANJE

Gotovinsko plaćanje podrazumijeva plaćanje gotovinom prilikom kupovine u prodajnom salonu. 

 

Kartično plaćanje ikona KARTIČNO PLAĆANJE

U suradnji s bankama omogućeno je plaćanje karticom prilikom kupovine u prodajnom salonu. Plaćanje karticom se vrši jednokratno ili obročno, ovisno o vrsti kartice s kojom plaćate. 

  • VISA jednokratno i do 24 rate 
  • MAESTO jednokratno i do 12 rata 
  • MASTERCARD jednokratno i do 24 rate 
  • DINERS jednokratno i do 12 rata  

 

Virmansko plaćanje ikona  VIRMANSKO PLAĆANJE

Plaćanje se vrši uplatom na žiro račun. 

*popusti se razlikuju ovisno o načinu plaćanja.

 

DOSTAVA 

Naručene artikle putem web stranice, društvenih mreža, e-pošte, telefonskim putem ili kupljene u prodajnom salonu moguće je isporučiti na sljedeće načine: 

  • dostava na Vašu adresu – cijena na upit
  • preuzimanje narudžbe u prodajnom salonu 

Dostava i preuzimanje robe vrši se isključivo po izvršenju uplate na žiro račun ili nakon plaćanja u prodajnom salonu. 

Napomena:  

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu dostavnom vozilu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se obavlja do najbliže točke na kojoj je moguć  istovar. 

 

REKLAMACIJA ROBE 

U slučaju bilo kakvih primjedbi, molimo Vas kontaktirajte  

Prilikom preuzimanja narudžbe potrebno je pregledati vanjska oštećenja jer vlastitim potpisom potvrđujete da ste robu preuzeli u neoštećenom i originalnom pakiranju. 

U slučaju bilo kakvog oštećenja robe potrebno je odmah prijaviti telefonskim putem ili putem elektronske pošte. Oštećenu robu potrebno je fotografirati, kratko opisati oštećenje i poslati na e-mail adresu prodaja@npsprojekt.hr uz presliku računa. Odgovor slijedi u najkraćem mogućem roku.  

 

ZAMJENA ROBE 

Zbog mogućih razlika u tonovima i kalibrima, povrat ili zamjena pločica nisu mogući.

NPS Projekt nije odgovoran za količine kupljenih pločica stoga Vas molimo da prije kupnje provjerite s izvođačima radova izračun potrebne količine pločica.

Ugradnjom kupljene robe gubite pravo na reklamaciju jer ste istu dužni pregledati prilikom preuzimanja u našem skladištu ili prodajnom salonu.

Posebno naručenu robu koja nije dio lagerskog asortimana nije moguće zamijeniti ili vratitit.

Ukoliko kupac odustane od narudžbe, uplaćeni predujam ne vraćamo.

 

PRIGOVORI 

Temeljem odredbe stavka 8. članka I. Zakona o zaštiti potrošača (NN 78/07, 125/07, 79/09, 89/09) obavještavamo potrošače da pismene primjedbe i prigovore na kvalitetu naših usluga mogu podnijeti putem elektronske pošte na adresu prodaja@npsprojekt.hr ili pisanim putem na adresu 

NPS PROJEKT d.o.o. 
Dračevička ulica 2, 10010 Veliko Polje 

Temeljem istog zakona obavezujemo se odgovoriti na Vaš prigovor u pismenom obliku najkasnije petnaest (15) dana od zaprimanja dopisa na adresu koju ste naveli. 
 
Potrebni podaci su ime i prezime osobe koja podnosi prigovor i točna adresa za dostavu dogovora. 

Prigovore smo dužni čuvati u elektronskom ili pismenom obliku najmanje godinu dana.