UVJETI POSLOVANJA

NPS PROJEKT d.o.o – maloprodajna trgovina putem informativne web stranice nudi pregled prodajnog asortimana. Također, web mjesto je informativnog sadržaja i primarna svrha je pružiti posjetitelju informacije i specifikacije proizvoda, kao i informacije o akcijama i novim artiklima. Posjetitelj ovog web mjesta prihvaća navedene uvjete. 

Informacije:

NPS PROJEKT d.o.o  
Dračevička ulica 2, 10010 Veliko Polje 
OIB: 34171326689 
MB: 04777387 

 

CIJENE PROIZVODA  

Cijene prikazane na web stranici su maloprodajne i izražene u kunama s uračunatim PDV-om, bez troškova dostave.  
Redovne cijene proizvoda na akciji su prekrižene, a za određene proizvode prikazane su cijene po osnovnoj mjernoj jedinici. Dekorativni materijal nije uključen u cijenu proizvoda, već se cijene odnose samo na pojedini proizvod. 
 
NPS PROJEKT d.o.o. svakodnevno ažurira cijene proizvoda te nije obavezan prethodno obavijestiti kupce o promjeni cijena. Također, cijene, akcije i popusti na web stranici iste su kao i u prodajnom salonu.  
 

ROKOVI ISPORUKE ROBE 

Obavještavamo Vas da je moguća razlika u tonu i kalibru proizvoda na slikama u odnosu na isporučene. Zadržavamo pravo na razlike u odstupanju u boji ili strukturi proizvoda, kao i na izmjenu ambalaže. 

Rokovi isporuke robe uključuju i druge partnere u sam proces isporuke robe. Upravo zbog toga, nikada sa 100%-tnom sigurnošću ne tvrdimo točan datum isporuke. Međutim, gotovo sve artikle imamo na stanju pa se ovo odnosi samo na posebno naručene artikle*. 

Ako je isporuka robe nemoguća zbog opravdanih razloga (primjerice prometne blokade, štrajk, obustava proizvodnje, izvanredne situacije), tvrtka NPS PROJEKT d.o.o može otkazati isporuku, a za ove slučajeve kupac nema pravo na zahtjev za naknadu štete. 

*Posebno naručeni artikli su oni artikli koji nisu dio prodajnog asortimana, ali moguće ih je naručiti. Uvjet za takvu narudžbu je plaćanje predujma u iznosu minimalno 50% cjelokupnog računa.

 

  • NAČINI PLAĆANJA

NAČINI PLAĆANJA U PRODAJNOM SALONU – MALOPRODAJNI UVJETI PLAĆANJA

 

Gotovinsko plaćanje ikona GOTOVINSKO PLAĆANJE

Gotovinsko plaćanje podrazumijeva plaćanje gotovinom prilikom kupovine u prodajnom salonu. 

 

Kartično plaćanje ikona KARTIČNO PLAĆANJE

U suradnji s bankama omogućeno je plaćanje karticom prilikom kupovine u prodajnom salonu. Plaćanje karticom se vrši jednokratno ili obročno, ovisno o vrsti kartice s kojom plaćate. 

  • VISA jednokratno i do 24 rate 
  • MAESTO jednokratno i do 12 rata 
  • MASTERCARD jednokratno i do 24 rate 
  • DINERS jednokratno i do 12 rata  

 

Virmansko plaćanje ikona  VIRMANSKO PLAĆANJE

Plaćanje se vrši uplatom na žiro račun. 

*popusti se razlikuju ovisno o načinu plaćanja.

 

DOSTAVA 

Naručene artikle putem web stranice, društvenih mreža, e-pošte, telefonskim putem ili kupljene u prodajnom salonu moguće je isporučiti na sljedeće načine: 

  • dostava na Vašu adresu – cijena na upit (područje grada Zagreba i okolice) 
  • preuzimanje narudžbe u prodajnom salonu 
  • dostava na Vašu adresu kurirskom dostavom – cijena na upit 

Dostava i preuzimanje robe vrši se isključivo po izvršenju uplate na žiro račun ili nakon plaćanja u prodajnom salonu. 

Napomena:  

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu dostavnom vozilu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se obavlja do najbliže točke na kojoj je moguć  istovar. 

 

REKLAMACIJA ROBE 

U slučaju bilo kakvih primjedbi, molimo Vas kontaktirajte  

Prilikom preuzimanja narudžbe potrebno je pregledati vanjska oštećenja jer vlastitim potpisom potvrđujete da ste robu preuzeli u neoštećenom i originalnom pakiranju. 

U slučaju bilo kakvog oštećenja robe potrebno je odmah prijaviti telefonskim putem ili putem elektronske pošte. Oštećenu robu potrebno je fotografirati, kratko opisati oštećenje i poslati na e-mail adresu trgovina.nps@tectorius.hr uz presliku računa. Odgovor slijedi u najkraćem mogućem roku.  

 

ZAMJENA ROBE 

Kupac može zamijeniti kupljenu robu u roku 15 dana od trenutka kupovine robe. Uvjet za zamjenu robe je originalno pakiranje, neoštećena roba i priložen račun. 

Povrat novca za kupljenu robu nije moguć, već zamjena unutar iste grupe artikala. 

Artikle koji nisu dio standardne ponude, to jest za posebno naručene artikle* nije moguće izvršiti zamjenu. 

*Posebno naručeni artikli su oni artikli koji nisu dio prodajnog asortimana, ali moguće ih je naručiti. Uvjet za takvu narudžbu je plaćanje predujma u iznosu minimalno 50% cjelokupnog računa.

 

PRIGOVORI 

Temeljem odredbe stavka 8. članka I. Zakona o zaštiti potrošača (NN 78/07, 125/07, 79/09, 89/09) obavještavamo potrošače da pismene primjedbe i prigovore na kvalitetu naših usluga mogu podnijeti putem elektronske pošte na adresu trgovina.nps@tectorius.hr ili pisanim putem na adresu 

NPS PROJEKT d.o.o. 
Dračevička ulica 2, 10010 Veliko Polje 

Temeljem istog zakona obavezujemo se odgovoriti na Vaš prigovor u pismenom obliku najkasnije petnaest (15) dana od zaprimanja dopisa na adresu koju ste naveli. 
 
Potrebni podaci su ime i prezime osobe koja podnosi prigovor i točna adresa za dostavu dogovora. 

Prigovore smo dužni čuvati u elektronskom ili pismenom obliku najmanje godinu dana.