TUŠ KABINA BRONZA 120X80 KROM/BRONZA

Šifra: 3723 Kategorija:

Dimenzija tuš kabine je 120×80 cm, a visina 200 cm.

Modeli tuš kabina se odlikuju vrhunskom kvalitetom dijelova koji se nalaze u sastavu kabine.

Razvojni tim naše firme je u nekoliko posljednjih godina posvetio posebnu pažnju kako bi  tuš kabine iz naše ponude zadovoljile kriterije i onih najizbirljivijih kupaca.

Naše kabine zadovoljavaju sve zahtjeve vjernih kupaca – dimenzijom, izgledom i jednostavnim održavanjem. One su konstruirane tako da se lako postavljaju u uglove kupaonice, na različite dimenzije tuš kadica, cokli, ali i direktno na keramičke podove.

U sastav naših tuš kabina ulaze kvalitetni profili od nereckliranog i čistog aluminija, točkići koji nose vrata su provjereni i u svom sastavu imaju kvalitetne kuglične ležajeve, aručke su mesingano prokromske i veoma postojane. Stakleni dijelovi su obrađeni i kaljeni prema najsuvremenijim tehnologijama i zadovoljavaju sve potrebne standarde.

Debljina stakla je 8 mm – osnovna varijanta stakla je prozirna, a može biti u crno prozirnoj varijanti i neprozirnoj varijanti (kemijski mat staklo), u zavisnosti od modela kabine.

Prije samog izbora i kupovine tuš paravana napravite ozbiljnu pripremu kako bi kupili model koji će se dimenzijama i oblikom uklopiti u Vašu kupaonicu.

Preporuka je da tuš paravan ugradi profesionalni tim stručnjaka kako bi bio funkcionalan i upotrebljiv dugi niz godina na Vaše i naše zadovoljstvo. Za montažu najjednostavnije tuš kabine i paravana je potrebno 2-3 sata, a upotreba je moguća tek nakon 24 sata kako bi se dobro osušile sve komponente koje su sastavni dio montaže.

Također, preporučeno je održavanje i čišćenje paravana nakon svake upotrebe. Nemojte koristiti abrazivna sredstva, izbjegavajte upotrebu jakih sredstva u čijem su sastavu jake i nagrizajuće kiseline.

Nakon stručne i kvalitetne montaže paravana u Vašoj kupaonici osjećat ćete se sigurno i bezbrižno, a to će povećati zadovoljstvo svakog tuširanja.

Proizvođač

Dimenzija

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TUŠ KABINA BRONZA 120X80 KROM/BRONZA”

Ukoliko ste kupili ovaj proizvod, u polje iznad nam napišite svoju recenziju. Ukoliko imate upit za proizvod, molimo Vas da ispunite formular u nastavku.

POŠALJITE NAM UPIT

Formular za slanje upita u vezi proizvoda