TUŠ KABINA BRONZA 120X80 KROM/BRONZA

Šifra: 3723 Kategorija:

Opis

Dimenzija tuš kabine je 120×80 cm, a visina 200 cm.

Modeli tuš kabina se odlikuju vrhunskom kvalitetom dijelova koji se nalaze u sastavu kabine.

Razvojni tim naše firme je u nekoliko posljednjih godina posvetio posebnu pažnju kako bi  tuš kabine iz naše ponude zadovoljile kriterije i onih najizbirljivijih kupaca.

Naše kabine zadovoljavaju sve zahtjeve vjernih kupaca – dimenzijom, izgledom i jednostavnim održavanjem. One su konstruirane tako da se lako postavljaju u uglove kupaonice, na različite dimenzije tuš kadica, cokli, ali i direktno na keramičke podove.

U sastav naših tuš kabina ulaze kvalitetni profili od nereckliranog i čistog aluminija, točkići koji nose vrata su provjereni i u svom sastavu imaju kvalitetne kuglične ležajeve, aručke su mesingano prokromske i veoma postojane. Stakleni dijelovi su obrađeni i kaljeni prema najsuvremenijim tehnologijama i zadovoljavaju sve potrebne standarde.

Debljina stakla je 8 mm – osnovna varijanta stakla je prozirna, a može biti u crno prozirnoj varijanti i neprozirnoj varijanti (kemijski mat staklo), u zavisnosti od modela kabine.

Prije samog izbora i kupovine tuš paravana napravite ozbiljnu pripremu kako bi kupili model koji će se dimenzijama i oblikom uklopiti u Vašu kupaonicu.

Preporuka je da tuš paravan ugradi profesionalni tim stručnjaka kako bi bio funkcionalan i upotrebljiv dugi niz godina na Vaše i naše zadovoljstvo. Za montažu najjednostavnije tuš kabine i paravana je potrebno 2-3 sata, a upotreba je moguća tek nakon 24 sata kako bi se dobro osušile sve komponente koje su sastavni dio montaže.

Također, preporučeno je održavanje i čišćenje paravana nakon svake upotrebe. Nemojte koristiti abrazivna sredstva, izbjegavajte upotrebu jakih sredstva u čijem su sastavu jake i nagrizajuće kiseline.

Nakon stručne i kvalitetne montaže paravana u Vašoj kupaonici osjećat ćete se sigurno i bezbrižno, a to će povećati zadovoljstvo svakog tuširanja.

Dodatne informacije
Proizvođač

Proizvodnja

Uvozna

Dimenzija

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Imate pitanje vezano za ovaj proizvod?