TUŠ KABINA MINA R120x80 KROM/PROZIRNA

Šifra: 3721 Kategorija:

Opis

Dimenzija tuš kabine je R80×120 cm, a visina je 180 cm. Dvodijelna vrata su polukružna sa radijusom R500. Kabina u svom sastavu ima dva fiksna stakla i dvoja vrata koja se klizno zatvaraju.

Modeli tuš kabina sa kliznim vratima se odlikuju vrhunskom kvalitetom dijelova koji se nalaze u sastavu kabine.

Razvojni tim naše firme je u nekoliko posljednjih godina posvetio posebnu pažnju kako bi  tuš kabine iz naše ponude zadovoljile kriterije i onih najizbirljivijih kupaca.

Naše kabine zadovoljavaju sve zahtjeve vjernih kupaca – dimenzijom, izgledom i jednostavnim održavanjem. One su konstruirane tako da se lako postavljaju u uglove kupaonice, na različite dimenzije tuš kadica, cokli, ali i direktno na keramičke podove.

Kabina u svom sastavu ima dva fiksna stakla i dvoja vrata koja se klizno zatvaraju u kutu.

U sastav naših tuš kabina ulaze kvalitetni profili od nereckliranog i čistog aluminija, točkići koji nose vrata su provjereni i u svom sastavu imaju kvalitetne kuglične ležajeve, a ručke su mesingano prokromske i veoma postojane. Stakleni dijelovi su obrađeni i kaljeni prema najsuvremenijim tehnologijama i zadovoljavaju sve potrebne standarde.

Debljina stakla je 6 mm – osnovna varijanta stakla je prozirna, a može biti u crno prozirnoj varijanti i neprozirnoj varijanti (kemijski mat staklo), u zavisnosti od modela kabine.

Prije samog izbora i kupovine tuš paravana napravite ozbiljnu pripremu kako bi kupili model koji će se dimenzijama i oblikom uklopiti u Vašu kupaonicu.

Preporuka je da tuš paravan ugradi profesionalni tim stručnjaka kako bi bio funkcionalan i upotrebljiv dugi niz godina na Vaše i naše zadovoljstvo. Za montažu najjednostavnije tuš kabine i paravana je potrebno 2-3 sata, a upotreba je moguća tek nakon 24 sata kako bi se dobro osušile sve komponente koje su sastavni dio montaže.

Također, preporučeno je održavanje i čišćenje paravana nakon svake upotrebe. Nemojte koristiti abrazivna sredstva, izbjegavajte upotrebu jakih sredstva u čijem su sastavu jake i nagrizajuće kiseline.

Nakon stručne i kvalitetne montaže paravana u Vašoj kupaonici osjećat ćete se sigurno i bezbrižno, a to će povećati zadovoljstvo svakog tuširanja.

Dodatne informacije
Proizvođač

Model

Desni, Lijevi

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TUŠ KABINA MINA R120x80 KROM/PROZIRNA”

Imate pitanje vezano za ovaj proizvod?

Formular za slanje upita u vezi proizvoda