KUPAONSKI ORMARIĆ ATINA 60 -GORNJI DIO

Šifra: 4275 Kategorija:

Zbog velikog interesa za popularnom teksturom drveta, kada je dizajn keramičkih pločica u pitanju, odlučili smo ovim prirodnim elementom obogatiti i našu ponudu kupaonskog namještaja.

Pored atraktivnih boja koje se lijepo slažu uz svjetski trend – neutralne, pastelne tonove keramičkih pločica, ponudu čine i donji dijelovi – polukonzolni, konzolni ili stojeći – donji dio sa umivaonikom.

Gornji dijelovi su opremljeni praktičnim policama za odlaganje neophodnih sitnica, koje uvijek moraju biti na dohvat ruke, ili za gornji dio nudimo samo ogledalo, koje je također neizostavan dio svake kupaonice. Ladice su opremljene mehanizmom za lako otvaranje i zatvaranje, kako bi se izbjeglo oštećenje. U svakom slučaju, savjetuje se da se djeca ne ostavljaju bez nadzora prilikom upotrebe kupaonskog namještaja.

Uz ovakav kupaonski namještaj možete postaviti i LED rasvjetu koja će posebno istaknuti ljepotu strukture i dodati završni sjaj Vašoj kupaonici.

Proizvođač

Tip

Gornji dio

Dimenzija

Materijal

Iverica

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KUPAONSKI ORMARIĆ ATINA 60 -GORNJI DIO”

Ukoliko ste kupili ovaj proizvod, u polje iznad nam napišite svoju recenziju. Ukoliko imate upit za proizvod, molimo Vas da ispunite formular u nastavku.

POŠALJITE NAM UPIT

Formular za slanje upita u vezi proizvoda