G1804 LIGHT GRAY 18,5×59,8

Šifra: 4452 Kategorija:

Gres pločice dimenzije 18,5×59,8 su savršene reprodukcije drvenih obrazaca i teksture. Omogućava se posebno atraktivan program za intuzijaste prirodnih i praktičnih rješenja. Pločice ne zahtijevaju poseban način održavanja. Lako se čiste i ostavljaju efektan izgled nakon dužeg vremena korištenja. Pogodne su za upotrebu za vanjske i unutarnje prostorije zahvaljujući svojoj otpornosti na hladne vremenske uvjete. Za razliku od drvenih materijala, gres pločice su otporne na vlagu i promjenjive vremenske uvjete, tako da se mogu koristi na balkonima ili terasama.

Cersanit brend je jedan od lidera na tržištu keramičkih pločica. Razlog tome je dokazan recept za stil i pločice prve klase. Tijekom perioda od 130 godina svog postojanja, kompanija je izvor inspiracije za mnoge generacije. Cersanit brend je poznat po atraktivnom dizajnu, kombinirajući moderne trendove s klasičnim kanonima ljepote. Visoka kvaliteta Cersanit-ovih proizvoda je osigurana suradnjom s najboljim dizajnerima i upotrebom vrhunskih proizvodnih tehnologija. Nastavljaju uvoditi nove kolekcije, nudeći potrošačima veliki izbor uzoraka i boja  kako bi klijenti mogli uživati u prelijepim i modernim interijerima. Stoga, Cersanit kolekcija ne blijedi zajedno s vremenom i promjenjivim trendovima.

Proizvođač

Boja

Svijetlo siva

Dimenzija

Primjena

Tekstura

Drvo

Završna obrada

Mat

Količina u pakiranju

1 m²

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “G1804 LIGHT GRAY 18,5×59,8”

Ukoliko ste kupili ovaj proizvod, u polje iznad nam napišite svoju recenziju. Ukoliko imate upit za proizvod, molimo Vas da ispunite formular u nastavku.

POŠALJITE NAM UPIT

Formular za slanje upita u vezi proizvoda