NERINA SLASH INSERTO MIX COLORS STRUCTURE MICRO 29×89

Šifra: 4928 Kategorije: ,

Moderan dizajn ekskluzivne serije pločica pod nazivom Nerina u potpunosti odgovara suvremenim trendovima kada je oblaganje keramičkim pločicama u pitanju. Korištenjem najsuvremenijih tehnologija u proizvodnji postignuta je vrhunska kvaliteta i ispunjena su sva očekivanja kada je neobičnost izrade u pitanju. Pločice ove serije su rektificirane, matirane, sitne granulacije po površini. Zidne pločice nisu predviđene za vanjsku upotrebu, dok podne jesu. Međusobnim kombiniranjem i uz dekor nevjerojatno neobične strukture, prostor dobiva novu dimenziju luksuza i čistoće. Isto tako stvaraju sklad sa drvom i jakim bojama, a na Vama je da napravite dobitnu kombinaciju

 

Cersanit brend je jedan od lidera na tržištu keramičkih pločica. Razlog tome je dokazan recept za stil i pločice prve klase. Tijekom perioda od 130 godina svog postojanja, kompanija je izvor inspiracije za mnoge generacije. Cersanit brend je poznat po atraktivnom dizajnu, kombinirajući moderne trendove s klasičnim kanonima ljepote. Visoka kvaliteta Cersanit-ovih proizvoda je osigurana suradnjom s najboljim dizajnerima i upotrebom vrhunskih proizvodnih tehnologija. Nastavljaju uvoditi nove kolekcije, nudeći potrošačima veliki izbor uzoraka i boja  kako bi klijenti mogli uživati u prelijepim i modernim interijerima. Stoga, Cersanit kolekcija ne blijedi zajedno s vremenom i promjenjivim trendovima.

Proizvođač

Boja

Bež, Siva

Dimenzija

Primjena

, ,

Tekstura

Cement, Moderna

Završna obrada

Mat, Reljefna

Količina u pakiranju

1,29 m²

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “NERINA SLASH INSERTO MIX COLORS STRUCTURE MICRO 29×89”

Ukoliko ste kupili ovaj proizvod, u polje iznad nam napišite svoju recenziju. Ukoliko imate upit za proizvod, molimo Vas da ispunite formular u nastavku.

POŠALJITE NAM UPIT

Formular za slanje upita u vezi proizvoda