Projekt Dramalj

Sive podne pločice 60x60 1

Donosimo još jednu u nizu ideja za uređenje vanjskog prostora. Uživanje u vikendici s pogledom na more može biti još veće ako je terasa uređena u skladu s ostatkom prostora. ZA Za svaku terasu idealan je odabir serija Panama, a ovdje su se kupci odlučili za tamno sivu varijantu ove pločice u dimenziji 60×60. Cijelu seriju možete pronaći u sivim i zemljanim tonovima te u tri različite dimenzije (30×60, 45×45, 60×60).

Projekt Harmica

Dekorativne pločice

Za sve one koji preferiraju manje formate pločica, serija Cordoba ispunit će sva njihova očekivanja. Pločice iz ove serije pronađite u dimenzijama 33×33, 45×45, 25×40 i 25×75.

Projekt Trešnjevka

Calacatta dizajn pločice

Calacatta mramor jedan je od svjetski poznatih uzoraka i jedan od omiljenih odabira stručnjaka i ljubitelja dizajna interijera. Zbog svoje jednostavnosti i raskošnosti u isto vrijeme, Vašoj će kupaonici dati posebnu čar. U ovoj je izvedbi Calacatta kombinirana sa serijom Conte u sivoj varijanti.

Projekt Dugo Selo

podne i zidne pločice sive

Klasično, a posebno – tako bismo opisali serije pločica Panama i Conte. Kombinacija Paname Taupe i Paname Crema izgleda toplo i ugodno, a u sivoj varijanti serije Conte s 3D dekorom Vaša kupaonica poprima savim novu dimenziju.