Osim funkcionalnosti i praktičnosti, estetika je jedan od najvažnijih segmentata o kojima treba razmišljati prilikom uređenja kupaonice, a zanimljivi i drugačiji detalji svakoj kupaonici daju dozu posebnosti, ali i modernosti. 

Iako su pločice za neke najbitniji dio kupaonice, pozornost se treba posvetiti i kupaonskoj i sanitarnoj opremi koja može biti itekako drugačija i neklasična. 

Jedan od prijedloga za odabir takvih elemenata je sanitarna oprema crne boje koja je već neko vrijeme jedan od velikih hitova pri preuređenju kupnica, a i dalje sve kupce obara s nogu. 

Najveća briga prilikom odabira crne sanitarije jest način održavanja budući da se stvorilo mišljenje o tome kako je crnu sanitarnu opremu gotovo nemoguće jednostavno održavati, a mi smo ovdje kako bismo Vam pokazali da je održavanje izuzetno jednostavno. 

Granada crni profil 1small 504x378 1

Naime, kamenac je zasigurno jedna od najvećih noćnih mora glede održavanja kupaonice, ali u isto vrijeme ga se lako riješiti. Prvi i možda najbitniji korak je svakodnevno održavanje na koje nećete trošiti puno vremena, a odnosi se na to da svakodnevno primjerice nakon tuširanja uklonite vodene mrlje koje su se nakupile na slavini. Bitan je i odabir ispravnih sredstava za čišćenje, ali i tu je rješenje vrlo jednostavno. Provjerite pH vrijednost sredstva kako ne bi bilo imalo veliku koncentraciju kiseline i možete ga primijeniti i staviti na Vašu crnu sanitarnu opremu. Jednostavan prijedlog je i korištenje sapuna za ruke budući da je njegova pH vrijednost idealna za održavanje ovakvih elemenata. 

Uz malo truda i malo utrošenog vremena, crna sanitarna oprema više neće biti Vaša noćna mora, nego najbolja odluka koju ste donijeli! 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)