Naša specijalna ponuda u studenom će Vam omogućiti da uredite Vašu kupaonicu za svega 5999 kuna! Akcija uključuje tri serije podnih i zidnih pločica I. klase koje možete uklopiti u dizajn svoje nove, moderne kupaonice. Osim novih pločica kojima ćete u potpunosti osvježiti Vašu kupaonicu,  u akciju ulazi i sva kupaonska i sanitarna oprema te materijali potrebni za preuređenje kao što su ljepilo, fugir mase i slično.  

NAJČEŠĆA PITANJA

Što uključuje ponuda?

Ova ponuda uključuje sve što Vam je potrebno za preuređenje kupaone – pločice, WC školjku i dasku, vodokotlić, kupaonski ormarić (gornji i donji dio), tuš kabinu s kadom, tuš komplet kao i miješalice za umivaonik i za tuš kadu. Osim svega navedenog, u ovu su akciju uključeni i sifon za umivaonik, kutni ventil, lajsna, silikon, fugir masa, ljepilo AK 16, hidroizolacija Aquamat, brtvena traka, vijak za WC školjku, brtvilo odtočno za WC školjku.

Mogu li uzeti bilo koje pločice?

Akcija obuhvaća tri serija pločica: Pino, Lorca i Cordoba. Što se dimenzija pločica tiče, možete odabrati zidne pločica iz ovih serija dimenzija 25×40 te podne dimenzija 33×33.

Akcija je prilagođena kupaonici dimenzija 2,5×2,5 te tako zidnih pločica možete dobiti 20,80m2, a podnih 6,08 metara kvadratnih. Ukoliko opremate kupaonicu veće kvadrature, na 5999 kuna nadodat ćemo Vam potrebnu kvadraturu pločica i to po akcijskim cijenama!

Kako mogu platiti?

Načini plaćanja u našem maloprodajnom salonu su sljedeći: gotovinsko, kartično (VISA jednokratno i do 24 rate, MAESTRO jednokratno i do 12 rata, MASTERCARD jednokratno i do 24 rate, DINERS jednokratno i do 12 rata), plaćanje virmanom (uplata na žiro račun).

*Na akcijsku ponudu u vrijednosti 5999 kuna nije moguće dobiti dodatan popust.

Ukoliko i dalje imate pitanja vezanih za akciju ili za ostatak naše maloprodajne ponude, slobodno nas kontaktirajte putem naših društvenih mreža, na telefon +385 1 6646-000, na mobilni telefon +385 99 3905-149  ili na mail trgovina.nps@tectorius.hr., a naše osoblje će Vam rado pomoći sa svim Vašim neodumicama i pitanjima! 

Vaš NPS PROJEKT d.o.o.

unnamed 1 1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)