NJUŠIMO SUPER POPUSTE I TO PREKO 40%!

Nakon velikih Black Friday popusta, odlučili smo ovo blagdansko vrijeme provesti s jednako dobrim popustima u našoj trgovini. Na popustu Vas čeka gotovo cijeli asortiman – zidne i podne pločice, one za vanjsko, ali i unutarnje uređenje, zatim kupaonska i sanitarna oprema te kupaonski namještaj.

Popust varira od proizvoda do proizvoda, ali ono što je sigurno jest kako s nijednim proizvodom ne možete  pogriješiti te ćete dobiti najniže cijene u gradu! Naše profesionalno osoblje pomoći će Vam osmisliti najbolji i najmoderniji dizajn Vaše kupaonice i to po najpovoljnijim cijenama.

Nemojte misliti da u NPS Projektu možete urediti samo Vašu kupaonicu jer u našoj trgovini možete pronaći idealne pločice, svih dimenzija, dizajnova, tekstura i svega što Vam padne na pamet i to za svaku prostoriju u Vašoj kući ili van nje!

Vrijeme je da u prostorije u kojima boravite svakodnevno i koje su Vam već dosadile unesete novi sjaj!

Pratite nas na našoj Facebook stranici gdje svakodnevno objavljujemo popuste na artiklima, a u nastavku pogledajte neke od artikala koji su na popustu! https://www.facebook.com/npsoutletkeramike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ukoliko ste kupili ovaj proizvod, u polje iznad nam napišite svoju recenziju. Ukoliko imate upit za proizvod, molimo Vas da ispunite formular u nastavku.