PARAVAN APOLO 2

Šifra: N/A Kategorija:

Tuš paravani Apolo 2 izrađuju se u dimenzijama 120, 130, 140, 150 i 160 cm širine, a 200 cm visine. Prilikom montaže paravana širina se može povećati do 3 cm izvlačenjem kompenzacijskih profila ili smanjiti skraćenjem horizontalnih profila do 5 cm. Paravan Apolo 2 ima fiksno staklo i vrata koja se klizno zatvaraju na lijevu ili desnu stranu. Lijevo ili desno otvaranje dobije se rotacijom samog paravana za 180 stupnjeva.

Modeli tuš paravan sa kliznim vratima se odlikuju vrhunskom kvalitetom dijelova koji se nalaze u sastavu paravana.

Razvojni tim naše firme je u nekoliko posljednjih godina posvetio posebnu pažnju kako bi  tuš paravani iz naše ponude zadovoljili kriterije i onih najizbirljivijih kupaca.

Paravani zadovoljavaju sve zahtjeve vjernih kupaca – dimenzijom, izgledom i jednostavnim održavanjem. Oni su konstruirani za lako postavljanje između dva zida na različitim dimenzijama tuš kadica, cokli ili direktno na same keramičke podove.

 

U sastav naših tuš paravana ulaze kvalitetni profili od nereckliranog i čistog aluminija, točkići koji nose vrata su provjereni i u svom sastavu imaju kvalitetne kuglične ležajeve, a ručke su mesingano prokromske i veoma postojane. Stakleni dijelovi su obrađeni i kaljeni prema najsuvremenijim tehnologijama i zadovoljavaju sve potrebne standarde.

Debljina stakla je 6 mm – osnovna varijanta stakla je prozirna, a može biti u crno prozirnoj varijanti i neprozirnoj varijanti (kemijski mat staklo), u zavisnosti od modela kabine.

 

Prije samog izbora i kupovine tuš paravana napravite ozbiljnu pripremu kako bi kupili model koji će se dimenzijama i oblikom uklopiti u Vašu kupaonicu.

Proizvođač

Dimenzija

, , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PARAVAN APOLO 2”

Ukoliko ste kupili ovaj proizvod, u polje iznad nam napišite svoju recenziju. Ukoliko imate upit za proizvod, molimo Vas da ispunite formular u nastavku.

POŠALJITE NAM UPIT

Formular za slanje upita u vezi proizvoda