PARAVAN GRANADA – BLACK PROFIL

Šifra: N/A Kategorija:

Opis

Tuš paravan Granada se izrađuje u četiri dimenzije – 80×200, 90×200, 100×200 i 120×200 cm, debljine stakla 8 mm.

Staklo je obrađeno i kaljeno prema najsuvremenijim tehnologijama i zadovoljava sve potrebne standarde.

Granada paravan uključuje i kvalitetne aluminijske “P” profile koji su izrađeni od materijala koji osiguravaju dugotrajnost proizvoda bez neželjenih efekata, promjene boje i slično. Staklo je obrađeno i kaljeno prema najsuvremenijim tehnologijama i zadovoljava sve potrebne standarde.
Ostali metalni dijelovi, držači i cijev su proizvedeni od mesinga i nehrđajućeg čelika kako ne bi došlo do pojave korozije.

Prije samog izbora i kupovine tuš paravana napravite ozbiljnu pripremu kako bi kupili model koji će se dimenzijama i oblikom uklopiti u Vašu kupaonicu.

Preporuka je da tuš paravan ugradi profesionalni tim stručnjaka kako bi bio funkcionalan i upotrebljiv dugi niz godina na Vaše i naše zadovoljstvo. Za montažu najjednostavnije tuš kabine i paravana je potrebno 2-3 sata, a upotreba je moguća tek nakon 24 sata kako bi se dobro osušile sve komponente koje su sastavni dio montaže.

Preporuka je održavanje i čišćenje paravana nakon svake upotrebe. Nemojte koristiti abrazivna sredstva, izbjegavajte upotrebu jakih sredstva u čijem su sastavu jake i nagrizajuće kiseline.

Nakon stručne i kvalitetne montaže paravana u Vašoj kupaonici osjećat ćete se sigurno i bezbrižno, a to će povećati zadovoljstvo svakog tuširanja.

Dodatne informacije
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PARAVAN GRANADA – BLACK PROFIL”

Imate pitanje vezano za ovaj proizvod?

Formular za slanje upita u vezi proizvoda