Dok dolazi ljepše vrijeme, naš zadatak je da pomoći vam da vaš prostor postane prava oaza za uživanje. Bez obzira planirate li ispijanje kave na jutarnjem suncu, opuštanje uz društvo ili proljetno roštiljanje, važno je imati adekvatno uređen prostor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Upravo zato, nudimo vam vrhunske pločice koje će pretvoriti vašu terasu ili balkon u prostor za nezaboravne trenutke.

Donosimo vam nekoliko ključnih faktora koje trebate imati na umu pri izboru savršenih pločica za vas.

Classic beige pločice
CLASSIC BEIGE

Veći format pločica donosi funkcionalnost i estetiku

Kada je riječ o izboru formata pločica, veći format je uvijek bolji izbor. Naša preporuka su pločice koje su laserski rezane kako bi se postavljale s minimalnom fugom. Ovakav način postavljanja omogućuje dojam prostranosti te stvara vizualno ujednačen i elegantan prostor. Pločice većeg formata ne samo da olakšavaju čišćenje već i naglašavaju estetiku prostora, pružajući mu moderan i sofisticiran izgled.

Terazzo 60x60 pločice
TERAZZO

Sigurnost na prvome mjestu

Sigurnost je ključna kada je riječ o vanjskim prostorima. Preporučujemo pločice s faktorom protukliznosti R10 koji je idealan za vanjske prostore. Ovaj faktor osigurava da vaša terasa ili balkon budu sigurni čak i kada su površine mokre ili vlažne. Na taj način, možete uživati u svakom trenutku bez straha od neželjenih povreda osobito ako u kućanstvu imate dijete ili kućnog ljubimca.

Cemento Grey pločice
CEMENTO GREY

Igra kolorita

Kada birate nijanse pločica, važno je uzeti u obzir stil vašeg doma i okoline. Tamnije ili svjetlije nijanse mogu se uskladiti s bojom fasade ili pak stvoriti kontrastni efekt koji će privući pažnju. Naša ponuda nudi širok spektar opcija, omogućavajući vam da pronađete savršenu nijansu koja će upotpuniti estetiku vašeg prostora.

Cemento Dark pločice
CEMENTO DARK

Zaokružite cijelu priču izborom dobrih detalja

I dok pločice igraju važnu ulogu u uređenju vanjskih prostora, bitno je imati na umu da su detalji ti koji čine prostor posebnim. Razni dekorativni elementi poput biljaka, rasvjeta, tepiha i namještaja mogu transformirati prostor i dodati mu osobnost. Stoga, ne zaboravite razmisliti o svim detaljima koji će doprinijeti stvaranju wow efekta i podići vaš prostor na novu razinu.

Melodious white pločice
MELODIOUS WHITE

U konačnici, najvažniji dio svakoga uređenja, pa tako i vanjskog prostora je upravo vaš osobni pečat. Nerijetko pokleknemo za aktualnim trendovima čak i ako nam to nije nešto privlačno. Zato je naš savjet da se uvijek vodite vlastitim preferencijama, a za ostale savjete i pomoć posjetite naš outlet NPS Projekt. Jeste li spremni za proljetne zabave?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)